Uw notariskantoor in Rotterdam voor het opstellen van officiële documenten

Bel ons 085-4011595

Notariskantoor RotterdamU kunt er tegenwoordig bijna niet meer aan ontkomen: het opstellen van officiële documenten voor bijvoorbeeld de verkoop van een woning, het oprichten van een vereniging of het vastleggen van uw testament. Voor het opstellen van deze documenten bieden wij u de hulp van een notaris van ons notariskantoor in Rotterdam. Een notaris dient als een onafhankelijke partij die de afspraken van de betrokken partijen vastlegt in een akte. Wanneer de akte door de betrokken partijen is ondertekend is deze bindend. Zo is de kans op conflicten in een later stadium een stuk groter, u kunt immers altijd terugvallen op de akte van de notaris. Zelf een akte opstellen is niet mogelijk, enkel een notaris heeft de bevoegdheid hiervoor.

Diensten van ons notariskantoor in Rotterdam

Bij ons notariskantoor in Rotterdam kunt u terecht voor het opstellen van vrijwel alle soorten aktes. Deze aktes verdelen we over het algemeen in drie categorieën: het familierecht, het onroerend vermogensrecht en het rechtspersonenrecht. In welke categorie uw akte valt is sterk afhankelijk van de situatie. Onze notaris geeft u graag passend advies over wat voor u het meest gunstig is. Of het nu gaat om het vastleggen van een testament, het opstellen van een samenlevingscontract of om het opstellen van statuten voor uw vereniging.

Service van ervaren notarissen

Bij ons notariskantoor in Rotterdam kunt u rekenen op de persoonlijke en professionele service van onze notarissen. Als onafhankelijke partij vinden we het belangrijk om goed naar de wensen van de betrokken partijen te luisteren. De afspraken moeten immers precies zo worden vastgelegd zoals deze door u en andere betrokkenen zijn opgegeven. U wilt hier later geen discussies over hebben! Wij gaan door met het verbeteren van de aktes totdat ze volledig aansluiten bij uw wensen en die van de andere betrokken partijen.